drumuri-nationale-blocate-de-zapada-si-viscol-video-28403-1
UPDATE: Inspectoratul Școlar Județean Buzău a luat decizia ca luni toate școlile să rămână închise. CUrsurile au fost suspendate în toate școlile, atât în cele din municipii, cât și în mediul rural.

Școlile din zona de câmpie a județului ar putea rămâne închise luni. Elevi ar putea rămâne la domiciliu, dacă directorii școlilor vor decide că plecarea de acasă a copiilor i-ar putea pune în pericol, din cauza viscolului și a zăpezilor care blochează șoselele.
La ora postării acestei știri, inspectorii școlari sună directorii unităților de învățământ pentru a-i întreba cum stau lucrurile, în fiecare localitate în parte, ulterior urmând a se lua o decizie în privința suspendării cursurilor, în prima zi a săptămânii.
Inspectorul școlar general, Nela Wamsiedel, se află, la această oră, la Prefectură, acolo unde funcționează comandamentul de iarnă. Cel mai probabil, ISJ Buzău va ieși cu un comunicat de presă după-amiază, pentru a anunța dacă se suspendă cursurile în vreo unitate de învățământ din județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here