burada-petreIn urma unui control care a durat mai bine de o luna, desfasurat de Curtea de Conturi la Urbis Serv, Departamentul de Coordonare a Verificarii Bugetelor Unitatilor Administrativ – Teritoriale din cadrul Curtii de Conturi a Romaniei si Camerei de Conturi Buzau a descoperit mai multe nereguli in cadrul societatii. Din acest motiv, unitatea de control a cerut suspendarea din functii atat a directorului executiv Petre Burada cat si a directorului economic al societatii comerciale, Maria Lazar.

Curtea de Conturi a facut solicitarea in baza unui raport de expertiza contabila extrajudiciara, iar consilierii municipali vor trebui sa decida soarta celor doi in cadrul sedintei de Consiliu Local de joi, 27 februarie.

Petre Burada, directorul Urbis Serv considera ca cererea Curtii de Conturi este abuziva si refuza sa se conformeze.

“Este vorba desopre un control care a durat mai bine de o luna. Inspectorii m-au intrebat despre salarii si alte lucruri. Printre altele, unul dintre ei m-a intrebat de ce am dat cainilor comunitari sa manance mai mult de 7 zile sau de ce nu le-am dat drumul pe strazi. Recomandarea de suspendare din functie mie nu mi se pare normala, de altfel am si atacat in instanta acest raport. Primul termen a fost in ianuarie, iar Curtea de Conturi nu s-a prezentat si procesul s-a amanat”, a declarat Petre Burada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here