cutitar-tradat-de-patima-pentru-bautura

Au trecut mai bine de două săptămâni de când un individ periculos a înjunghiat un tânăr, fapta petrecându-se în plină stradă, într-o zonă foarte circulată a orașului. Polițiștii nu au reușit să-l prindă pe individul cunoscut de-acum drept ”cuțitarul de pe Unirii”, individ care a fost pe punctul de a ucide un tânăr. Agresorul se plimbă liber, el știe pe unde, fără ca polițiștii să-i dea de urmă. În tot acest timp, el poate face noi victime. Individul poate da cu cuțitul din nou, în stânga și-n dreapta, iar eventualele sale victime pot să nu mai aibă norocul tânărului înjunghiat pe Unirii, care, miraculos, a scăpat cu viață, după ce cuțitarul i-a secționat artera femurală.
Reamintim, în seara zilei de 31 mai, individul de 18 de ani, de etnie romă, a sărit cu cuțitul la trei tineri din Buzău. Atacul a avut loc în jurul orei 20,30, în plină stradă, sub ochii a zeci de buzoieni. Individul de 18 ani a scos un cuțit pe care-l avea la el după ce s-a certat inițial cu unul dintre cei trei tineri, a început să-l alerge pe acesta, iar când a căzut iar romul s-a năpustit asupra lui, cei doi prieteni ai victimei au sărit în ajutor. A fost momentul în care atacatorul i-a rănit pe doi dintre băieți: pe unul în zona călcâiului, altua i-a secționat aertra femurală, punându-i viața în pericol.
Din 31 mai, acest individ periculos, care umblă înarmat, este liber și poate oricând să recidiveze, polițiștii nereușind până acum să-i dea de urmă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here