Un jandarm buzoian în vârstă de 44 de ani, din Buzău, a sfârşit tragic seara trecută, în urma unui accident rutier. Coliziunea s-a produs pe DN 2 E85, în apropierea pădurii Sineşti. Bărbatul se întorcea de la București alături de mama sa, ambii fiind pasageri în mașina condusă de un buzoian de 42 de ani, prientenul din copilărie al jandarmului.

Ionuț Irimia era angajat al Serviciului de Pază din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Buzău și era extrem de apreciat de superiorii săi.

Imiediat după producerea accidentului, poliția a fost solicitată să intervină în cazul unui eveniment rutier soldat cu decesul unei persoane şi vătămarea corporală a altor trei. Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit că, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Urziceni către Bucureşti, în afara localităţii Sineşti, un tânăr de 24 de ani, din judeţul Suceava, a derapat şi a pătruns pe contrasens, intrând în impact cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat de 42 de ani, Adrian Nistor, din judeţul Buzău.

În urma accidentului, jandarmul de 45 de ani a murit pe loc, şoferul, în vârstă de 42 de ani este şi el grav rănit, dar şi mama jandarmului, în vârstă de 69 de ani, are leziuni grave. De asemenea, un tânăr de 26 de ani, din judeţul Bacău, pasager în autoturismul care a pătruns pe contrasens este şi el rănit.

Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Urziceni pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Ionuţ Irimia era divorţat şi avea doi băieţi minori. El a însoţit-o pe mama sa la un spital din capitală pentru a stabili data unei intervenţii chirurgicale a acesteia. Şoferul, Adrian Nistor, în vârstă de 43 de ani, este taximetrist în municipiul Buzău şi era prieten din copilărie cu jandarmul. Acesta este căsătorit şi are două fete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here