danaDaniela Vlădoiu, tânăra diagnostiată cu cancer, face din nou apel la oamenii cu suflet mare să o ajute cu sume de bani pentru a-şi putea continua tratamentul ce o poate salva. În prezent, ea se află internată la clinica din Turcia unde i se fac noi investigaţii, iar în funcţie de rezultatele pe care le va primi, va putea fi suspusă intervenţiei chirugicale salvatoare. Daniela mai are nevoie de 24 de mii de euro pentru a-şi putea continua tratamentul prescris de medicii turci. Operatia pe care ar trebui să o suporate Daniela constă în eliminarea rectului şi a unei mici bucăți care a mai rămas din vagin.
Daniela Vlădoiu are un băieţel de 3 ani care o aşteaptă să vină acasă pentru a se putea juca împreună.

Iată povestea pe larg a tinerei mame:
„Bună ziua. Numele meu este Daniela Vlădoiu şi vă scriu în încercarea disperată de a-mi salva viața. Strigătul meu de ajutor este cel al unei tinere în vârstă de 27 de ani, soție şi mamă, care în urmă cu un an a primit diagnosticul cumplit de cancer de col uterin.
Imediat după diagnosticare am fost operată şi am făcut chimioterapie. Din păcate, după nici 4 luni, boala a recidivat, afectându-mi de data aceasta rinichii. Următoarea intervenție pe care am suferit-o a constat în montarea unei nefrostome într-unul din rinichi; doar aşa puteam urina. Ulterior am făcut şi şedințe de dializă.
La scurt timp tumorile din abdomen au început să crească într-un ritm alert iar mai apoi medicii mi-au depistat tromboze axiale şi numeroase cheaguri de sânge pe artera plămânilor. În acel moment situația mea a devenit într-atât de critică, încât medicii români nu mi-au mai dat nicio şansă la viață şi m-au externat pe data de 27.03.2015.
La doar 3 zile de la externare, speranța mi-a renăscut din nou: clinica Anadolu din Turcia îmi confirma că mă pot trata pentru afecțiunile cu care fusesem diagnosticată. Pe data de 5 aprilie, cu ajutorul donațiilor multor oameni inimoşi, am plecat cu ambulanța în Turcia. Drumul a durat 16 ore si a fost extenuant iar costul acestei călătorii s-a ridicat la 11.000 RON. Odată ajunsă în Turcia, medicii clinicii Anadolu m-au preluat şi mi-au făcut analize de sânge. Totodată mi s-a făcut şi transfuzie de sânge.
După efectuarea mai multor investigații mi-a fost administrat un tratament pentru dizolvarea cheagurilor de sânge aflate pe artera plămânilor, cele din cauza cărora aş fi putut deceda pe masa de operație în România. Tot în urma acestor investigații mi s-a depistat o tumoră de 10 cm la vezica urinară şi un chist la plămâni. Totodată medicii turci au infirmat diagnosticul de metastază stabilit de medicii români. În prima săptămână de spitalizare la clinica Anadolu am suferit şi o intervenție la rinichi în cadrul căreia mi s-a schimbat sonda internă (nefrostoma). Costurile acestei intervenții şi ale analizelor de sânge s-au ridicat la 13.000 euro. Tot în această săptămână am făcut şi o şedință de chimioterapie.
În data de 18 aprilie am revenit în România, starea mea de sănătate fiind foarte schimbătoare. Deşi primăvara îşi intrase în drepturi, nu am putut profita de vremea frumoasă, ieşind doar o singură dată din casă împreună cu soțul şi băiețelul meu.
Veştile relativ îmbucurătoare au continuat pe data de 29 aprilie, odată cu primirea rezultatelor de la ultimul set de analize efectuat la clinica Anadolu. După încă o săptămână am plecat din nou spre Turcia, unde tratamentul mi-a fost schimbat şi mi s-a administrat o a doua transfuzie sangvină. A urmat şi o a doua şedință de chimioterapie. Pe 11 mai am fost externată si m-am întors în România dar starea mea era departe de a fi bună. Mă simțeam extraordinar de slabită şi am avut nevoie de perfuzii de hidratare pentru a-mi reveni. După consultări telefonice cu medicii turci, la nici o săptămână de la externare, pe 18 mai, m-am internat din nou în clinica Anadolu.
Mi s-a administrat o a treia cură de chimioterapie iar la scurt timp după terminarea ei, datorită costurilor mari de spitalizare, am hotărât să mă mut într-un hotel modest din apropierea spitalului. Şederea mea în acest hotel nu a durat decât o săptămână deoarece am început să mă simt foarte rău. Am fost nevoită să mă internez din nou în clinică pentru a putea fi monitorizată de către medici.
În momentul de față mă aflu internată în clinica Anadolu şi mă confrunt zilnic cu dureri şi stări accentuate de rău. Peste câteva săptămâni sunt programată pentru o operație pe col uterin. Datorită spitalizării îndelungate in Turcia, care costă 325 euro pe zi, suma strânsă inițal pentru achitarea operației (54.000 de euro) s-a diminuat considerabil, eu având în momentul de față nevoie de încă 24.000 de euro pentru a putea plăti costurile intervenției.
Acasă am un băiețel de 3 ani pe care îmi doresc din tot sufletul să îl văd crescând. Dorința mea cea mai arzătoare este să mă pot bucura de el, îndrumându-i paşii în viață aşa cum fiecare mamă îşi ocroteşte puiul! Vă implor să mă ajutați, să îmi redați speranța de a-mi vedea baiețelul crescând! Vă rog din suflet să nu ignorați strigătul disperat de ajutor al unei mame aflate în mare nevoie şi suferință!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here