danaDaniela Vlădoiu, tânăra diagnosticată cu cancer, care a impresionat o ţară întreagă cu povestea ei, a pierdut lupta cu boala. Corpul său fragil, slăbit de boală şi de tratament, nu a mai putut lupta şi, din păcate, Daniela s-a stins din viaţă, azi noapte. Părinţii, rudele şi apropiaţii săi se pregătesc acum de înmormântare.
Daniela Vlădoiu avea 27 de ani şi era mama unui băieţel de 3 ani. Acum micuţul va rămâne în grija tatălui şi a bunicilor.
În urmă cu circa un an, tânăra a fost depistată şi operată de cancer de col uterin. După intervenţie, a făcut chimioterapie, însă după 4 luni boala a recidivat şi i-a afectat rinichii, motiv pentru care i-a fost montată o nefrostomă într-unul dintre rinichi pentru a putea urina. În acelaşi timp, a făcut şi dializă. Numai că boala nu s-a lăsat învinsă, iar tumorile din zona abdomenului s-au mărit foarte mult. La scurt timp, medicii i-au depistat Danielei şi tromboze axiale, mai multe cheaguri de sânge pe artera plămânului, motiv pentru care doctorii din România nu i-au mai dat nicio şansă la viaţă. A avut şanse de a merge la o clinică din Turcia, unde a stat internată luni de zile. Aici a primit mai multe tratamente şi a fost suspusă la mici intervenţii chirugicale. Din păcate, nici tratamentul oferit de medicii turci nu au mai putut-o salva pe Daniela, care s-a stins, azi noapte, din viaţă.
Dumnezeu să o odihnească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here