daniela turcia

Vești despre Daniela Vlădoiu, tânăra din Buzău, diagnosticată cu cancer în urmă cu aproape un an și jumătate și căreia medicii români nu i-au dat nici o șansă la viață. Tânăra de 28 de ani, mama unui băiețel de 3 ani, va reveni acasă după ce recent a suferit o primă operație. În mod normal, ea ar fi trebui să fie operată din nou, pentru a înlătura sursa bolii care a măcinat-o în ultimele luni, însă buzoianca este extrem de slăbită și nu ar rezista unei intervenții chirurgicale.
ÎN aceste condiții, Daniela va reveni acasă, se va pune pe picioare, în prezent fiind extrem de slabă și de slăbită, după care se va întoarce în Turcia și se va opera pentru a putea spera din nou la o viață normală alături de puiul său. Vestea tristă este că, potrivit apropiaților, banii donați în conturile Danielei s-au epuizat.

”După cum știți despre Daniela, nu prea ii place mâncarea din Turcia și este mai pretențioasă, de aceea medicii turci au decis să o lase acasă timp de o lună, două, pentru a mânca și a se pune pe picioare, fiind foarte slăbită pentru a putea face a doua operație. Din discuția avută cu fratele Danielei am aflat ca nu mai sunt bani nici pt operație….”, scrie pe facebook o apropiată a Danielei.

Pentru că e nevoie ca tânăra să fie supusă unei alte operații, în continuare e nevoie de bani.
Acestea sunt conturile deschise în care pot fi făcute donații pentru Daniela Vlădoiu:
RON: RO68BTRLRONCRT0275831901
EURO: RO18BTRLEURCRT0275831901
Codul Swift: BTRLRO22
PayPal: cristeavladoiudaniela@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here