daniela2
Daniela, tânăra mămică ce a fost diagnosticată cu cancer și căreia medicii români nu i-au dat prea multe speranțe, ea găsind însă doctori care încearcă să o salveze în Turcia, trece prin momente dificile.
Potrivit surselor din anturajul Danielei, aceasta se simte slăbită, nu are poftă de mâncare și este mai puțin încrezătoare decât până acum în șansele sale de vindecare.
Daniela urmează să intre în a treia ședință de chimioterapie, dar pentru a putea rămâne în Turcia unde i s-a dat speranță la viață, are în continuare nevoie de bani.
” (…)Daniela este foarte slăbită, nu are poftă de mâncare și trece prin perioade de aiureli să zicem…. Este în permanență sub observațiile medicilor, care încearcă să o facă mai bine pt a putea urma a treia ședință de chimioterapie. Totul este contra cost, iar pt a putea continua această luptă grea are nevoie de bani. Probabil cu toții știți din mesajele trecute că fiecare zi de spitalizare este 325 € fără alte cheltuieli medicale. Vă rugăm nu uitați de ea, are nevoie de ajutorul nostru. Mulțumim din suflet pt că sunteți alături de Daniela!!!”, scrie o prietenă de-a Danielei pe pagina de facebook deschisă pentru Daniela Vlădoiu.
Daniela Vlădoiu are 27 de ani şi în urmă cu circa un an a fost depistată şi operată de cancer de col uterin. După intervenţie, a făcut chimioterapie, însă după 4 luni boala a recidivat şi i-a afectat rinichii, motiv pentru care i-a fost montată o nefrostomă într-unul dintre rinichi pentru a putea urina. În acelaşi timp, a făcut şi dializă. Numai că boala nu s-a lăsat învinsă, iar tumorile din zona abdomenului s-au mărit foarte mult. La scurt timp, medicii i-au depistat Danielei şi tromboze axiale, mai multe cheaguri de sânge pe artera plămânului, motiv pentru care doctorii nu i-au mai dat nicio şansă la viaţă.
Daniela Vlădoiu are un băieţel în vârstă de 3 ani, pentru care luptă şi vrea în continuare să trăiască pentru a se putea bucura de micuţul care are mare nevoie de ea.
Detalii găsiţi şi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SansaLaViataPtDaniela?fref=ts.
Doritorii pot face donații aici pentru ca Daniela Vlădoiu să poată spera la viață:
RON: RO68BTRLRONCRT0275831901
EURO: RO18BTRLEURCRT0275831901
Codul Swift: BTRLRO22 VLADOIU DANIELA EURO: RO78BTRLEURCRT0070466301 SWIFT: BTRLRO22 Tomescu Gabi Iulian (fratele Danielei) PayPal: cristeavladoiudaniela@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here