daniela 3

Daniela Vlădoiu, tânăra din Buzău, diagnosticată cu cancer, a cărei poveste a impresionat o țară întreagă dar și persoane cu suflet de peste granițe care au donat bani pentru ca ea să poată spera la viață, a fost supusă unei prime intervenții chirurgicale, la spitalul Anadolu din Turcia.
După zile întregi în care Daniela a dat semne de slăbiciune, nu a putut mânca, fiind foarte aproape, după cum susțin cunoscuții ei, să facă drum întors spre țară, medicii au decis că buzoianca poate fi operată. Din fericire, Daniela a ieșit cu bine din sala de operații iar acum încearcă să se recupereze, pentru că va mai urma o intervenție cât de curând, dacă starea generală a tinerei mămici va permite acest lucru.
Rudele povestesc pe pagina de facebook deschisă pentru Daniela că aceasta începe să se hrănească, a făcut câțiva pași și este plimbată într-un scaun rulant pe holurile clinicii din Turcia.
Deși extrem de slăbită de chinuitoarele tratamente la care a fost supusă și de operația dificilă pe care a suportat-o în urmă cu puțun timp, Daniela luptă să trăiască pentru fiul pe care îl are acasă și pe care speră să-l poată vedea crescând.
Pentru că e nevoie ca tânăra să fie supusă unei alte operații, în continuare e nevoie de bani.

Acestea sunt conturile deschise în care pot fi făcute donații pentru Daniela Vlădoiu:

RON: RO68BTRLRONCRT0275831901

EURO: RO18BTRLEURCRT0275831901

Codul Swift: BTRLRO22

PayPal: cristeavladoiudaniela@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here