Preda2Asta le cere deputatul Cezar Preda, celor care si-au varat mana in buzunarul buzoienilor. Seful PD-L Buzau se refera, dupa cum a precizat intr-o conferinta de presa, la clientela PSD care, asezata in functii prin societatile din subordinea Primariei, isi ingroasa conturile personale din bani publici.

„Mesajul meu este primele inapoi, mesajul este adresat PSD-ului, (…), primele de la Prescom au fost folosite de PSD in campanie, rog  PSD-ul sa stranga bani sa-i dea inapoi”, spune Cezar Preda. Continuand seria atacurilor la adresa societatilor din curtea CLM, Preda apreciaza ca la Urbis toti meseriasii au fost trasi pe dreapta iar firme arondate PSD-ului planteaza flori si repara strazile din oras.

Concluzia liderului democrat liberal a fost ca la Buzau, PSD -ul e la putere si nu in opozitie si ca atare distribuie banii publici clientelei de partid. Preda a promis ca pe viitor va face dezvaluiri privitoare la o alta societate mare: Compania de apa, despre care spune: ” acolo sunt sute de angajati care se calca pe picioare,nu au birouri,dar se plimba prin toate tarile lumii”.

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/04/prestcom.mp3]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here