Problema tarabelor din strada Independentei va fi rezolvata definitive la jumatatea acestei luni. Primaria a impus celor 18 comercianti eliberarea zonei pana cel tarziu la data de 15 ianuarie. Decizia primariei nu a fost privita deloc cu ochi buni de catre comericanti care s-au strans astazi in fata primariei pentru a-i cere edilului sef sa ii mai pasuiasca o vreme.
In ciuda presiunilor reprezentantii din Palatul Comunal nu vor mai accepta situatia existenta in acest moment care a fost deja amanata de mai multe ori.
“Decizia este luata iar de pe data de 15 ianuarie spatiul situat in spatele PietiiCentrale va fi eliberat. Comerciantii vor putea sa isi desfasoare activitatea in cadrul Complexului Comercial Bazar acolo de unde au si plecat. Pentru a veni in sprijinul lor Primaria a decis ca societatea care administreaza spatiile comerciale din Bazar sa nu perceapa chirie pe spatiile aferente pentru o perioada de trei luni. In locul ramas vacant se va amenaja o parcare in care sa incapa toate masinile care ocupa acum strada Independentei si astfel traficul sa se poata desfasura pe doua benzi de circulatie”- a declarat viceprimarul Fanica Barla

Problema comerciantilor din spatele Pietei Centrale Buzau a fost atacata la finalul lunii aprilie 2010 si de catre deputatul Cezar Preda care reclama la acea vreme faptul ca edilul sef buzoiana, Constantin Boscodeala nu se tine de promisiune.

Iulian Gavriluta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here