Toate unitățile de învățământ în care sunt organizate secții de votare iar oamenii vor merge duminică la urne vor fi închise începând de vineri. Măsura se va menține inclusiv luni și marți, pentru a se putea realiza o dezinfecție riguroasă a spațiilor.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a decis, miercuri, că orele se vor derula online, în 25, 28 şi 29 septembrie, în toate unităţile de învăţămnt în care vor fi amenajate secţii de votare.

”Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat astăzi, 23 septembrie, Hotărârea numărul 46 privind suspendarea activităţilor didactice în unităţile de învăţământ preuniversitar în care sunt organizate secţii de votare pentru alegerile locale din anul 2020. Astfel, CNSU a decis ca activitatea didactică ce presupune prezenţa fizică a elevilor şi a cadrelor didactice în cadrul unităţilor de învăţământ preuniversitar în care sunt organizate secţii de votare pentru desfăşurarea alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului secţiilor de votare administrat de Autoritatea Electorală Permanentă, să se suspende începând cu data de 25.09.2020 până la data de 29.09.2020 inclusiv”, a transmis, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică.

Activităţile didactice pentru aceste unităţi şcolare vor fi desfăşurate în sistem on-line, conform metodologiilor specifice aprobate la nivelul Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here