Birla Radu Boscodeala
Sebastian Radu este și astăzi viceprimar, deși el și-a anunțat demisia din funcție, joi, în cadrul ședinței Consiliului Local Municipal. Demisia este valabilă însă începând din 1 martie, astfel că viceprimarul va merge și astăzi la serviciu.
După ce postul de viceprimar va rămâne vacant, în următoarea ședință de Consiliu va trebui ca din rândul consilierilor să se aleagă un nou viceprimar. Cel mai probabil, următorul vice va fi de la PSD, partid care în prezent are majoritate în CLM.
Sebastian Radu(PSD) a fost ales viceprimar al Buzăului în anul 2012, după ce fostul viceprimar, Marcel Ciolacu, a ieșit deputat în Colegiu 7 Buzău.
Demisia lui Sebastian Radu a luat prin surprindere clasa politică buzoiană, mulți întrebându-se ce stă de fapt în spatele demisiei sale. Varianta cel mai des vehiculată este aceea conform căreia Sebastian Radu s-ar pregăti să candideze pentru postul de primar iar demisia cu săgeți aruncate înspre primarul Boșcodeală ar avea rolul de a-i crește capitalul de imagine în rândul buzoienilor care-l contestă pe actualul edil șef.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here