Cezar PREDA -6
Intervenție extrem de interesantă la România TV a liderului PNL Buzău, deputatul Cezar Preda. Parlamentarul a vobit într-o emisiune cu largă audiență despre posibila alianță la nivel înalt, ce s-ar forma, spun gurile rele, din Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu și, surpriză, Victor Ponta.
Politicianul liberal a declarat că sub nicio formă nu crede că o alianță între cei trei este posibilă. Potrivit lui Preda, Băsescu și Ponta ar fi trebuit până la această oră să fi înțeles că trebuie să se retragă după ce nu mai sunt în poziții-cheie în stat.
„ (…)Nu văd o alianță între cei 3 oameni indiferent ce s-ar întâmpla, fiecare are drumul lui, proiectul lui.”, a spus Cezar Preda.
Liderul PNL Buzău a vorbit și despre Guvernul Cioloș: ”In privinta opozitiei, vad că toată lumea face opozitie. Uite, noi nu facem opozitie la domnul Ciolos, desi PNL este cel mai putin beneficiar al puterii la ora actuala. PNL a fost prins in aceasta capcana generata de un eveniment care a dus romanii in tara si a cerut schimbarea. Asta a fost decizia, noi doream tara sa fie stabila. Am ajuns intr-o zona…..PNL nu face opozitie la Ciolos. Asta nu inseamna ca nu l-am suparat azi pe domnul Ciolos. Stiti de ce noi dam legi din astea electorale cum ne-au convenit ani de zile? E timpul ca un guvern tehnocrat sa schimbe asta. Eu am spus si o spun: când ai dat votul de investitura unui guvern il sustii. ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here