Ședință de alegeri, fără emoții, pentru deputatul Marcel Ciolacu, singurul candidat la șefia filialei municipal a PSD Buzău. Parlamentarul buzoian a fost ales cu unanimitate de voturi președinte organizației, urmînd ca sâmbătă să intre în lupta pentru șefia filialei județene, unde se va lupta cu fostul senator Ion Vasile, aspirant la aceeași funcție.
În timpul ședinței de vineri, primarul Boșcodeală a anunțat oficial că nu va mai candida pentru nici o funcție în PSD. SE va concentra pe rezolvarea problemelor pe care le are în justiție, a anunțat edilul șef buzoian, care a precizat că se arată încrezător în șansele de reușită având în vedere noile dezvăluiri ale martorilor audiați la termenul de săptămâna trecută de la Curtea de Apel Brașov. Boșcodeală a declarant că magistrații au audiat doi martori la termenul de trecut, care au spus doar adevărul, iar unul dintre ei ar fi precizat că ar fi fost forțat de procurori să scrie după dictare.
În ce privește alegerile pentru șefia filialei municipal, votul a decurs fără incidente și tensiuni, ceea ce nu se va mai întâmpla în mod cert la alegerile de sâmbătă, când va fi ales noul președinte al organizației județene.
”Dacă voi fi ales președinte al organizației județene a PSD Buzău, promit că voi demisiona și-I voi ceda locul domnului Constantin Boșcodeală, când acesta va reveni după ce-și va rezolva problemele din justiție iar eu mă voi întoarce la Municipiu” a apus Marcel Ciolacu.
La alegerile de vineri au fost prezenți și deputatul Adrian Mocanu dar și senatorul Victor Mocanu, cei doi fiind susținători ai contracandidatului lui Marcel Ciolacu, respectiv ai lui IOn Vasile.
CEi doi au refuzat să stea la prezidiu, preferând să asiste la lucrări din sală.
La finalul scrutinului, Victor Mocanu, a declarat că alegerile s-au desfășurat normal, deși ”pe alocuri au fost unele încălcări ale statutului”, însă per ansamblu, scrutinul s*-ar fi desfășurat în limitele statutului partidului.
Mocanu a adăugat că la alegerile de sâmbătă lucrurile se vor schimba, întrucât nu va mai fi un singur candidat, ci doi, astfel că vor fi unele confruntări politice.
Alegerile pentru șefia PSD Buzău sunt programate sâmbătă de la ora 11.00

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here