ciolacu_
Europa este în doliu după atacurile teroriste de la Paris în care au fost uciși cel puțin 140 de oameni. Întreaga lume condamnă atentatele comise în capitala franceză. Liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, se arată la fel de profund șocat ca întreaga suflare.

”Sunt profund șocat de știrile și imaginile pe care le-am văzut transmise de la Paris. Atacuri armate au fost comise în șapte locuri diferite din capitala franceză, soldate cu un bilant tragic: peste 150 de morți, sute de răniți…și e doar un bilanț provizoriu…
Ambasada României la Paris este în alertă, fiind în contact permanent cu autoritățile franceze pentru a verifica naționalitatea victimelor.
Redactorul-șef RFI România declara că „Franta nu a cunoscut atacuri de o asemenea amploare pe teritoriul ei în ultimele zeci de ani. Starea de urgență pe întreg teritoriul nu a mai fost decretată de la războiul din Algeria din anii ’60”.
Da, probabil că Europa nu va mai fi niciodată la fel…
În aceste momente gândurile mele se îndreaptă către victimele acestor atacuri teroriste și către cei apropiați lor. Să fim solidari cu locuitorii capitalei franceze și să ne rugăm pentru ei!
Dumnezeu să-i odihnească pe toți cei care au murit aseară la Paris!”, a scris pe contul său de facebook parlamentarul buzoian.

Cel puţin 140 de persoane au fost ucise în urma unor atentate teroriste multiple ce au avut loc, vineri seară, în mai multe zone din Paris. Potrivit ultimelor informaţii, aproximativ 100 de persoane au fost ucise în urma unei luări de ostatici la sala de spectacole Bataclan, unde avea loc un concert al grupului hard rock Eagles of Death Metal. Cel puţin două explozii, comise aparent de terorişti sinucigaşi, au avut loc în zona stadionului „Stade de France”, în timpul unui meci de fotbal între reprezentativele Franţei şi Germaniei. În paralel, teroriştii au deschis focul cu arme automate la restaurante şi terase din zonele Bichat, Charonne şi Bataclan, situate în centrul Parisului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here