Cezar PREDA -6
Deputatul PNL de Buzău Cezar Preda reacționează vis-a-vis de situația imigranților care au luat calea Europei pentru a scăpa de războiul care este în țara lor.
Într-o postare pe facebook, parlamentarul buzoian susține că România trebuie să fie solidară cu orice decizie luată de Uniunea Europeană în sensul rezolvării problemei imigranților.
”PNL este obligat să-şi exprime poziţia cu privire la această chestiune extraordinar de importantă pentru Europa. UE este construită, în primul rând, pe principiul solidarităţii şi, ca atare, România va fi solidară cu orice decizie pe care Uniunea Europeană o ia în sprijinul rezolvării problemei create, fluxul de imigranţi.
Partidul Național Liberal, în instituţiile europene şi, în primul rând, în Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, va duce mesajul partidului, pentru ca fiecare ţară aflată în calea fluxului de imigranţi să respecte obligaţiile pe care şi le-a asumat şi pentru care Uniunea Europeană plăteşte sume consistente,şi noi, România, plătim fonduri foarte mari pentru ca aceste ţări să-şi respecte obligaţiile” scrie pe facebook Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here