Marcel CIolacu
Deputatul PSD de Buzău, Marcel Ciolacu, și lider al formațiunii social democrate la nivel județean, și-a postat pe rețeaua de socializare facebook gândurile și așteptările politice de la anul 2016.
Ciolacu scrie pe contul său de fb că suntem la începutul unui an deosebit de important, un an al reașezării eșichierului politic, un an în care vor avea loc alegeri ce vor trebui să aducă în frunte oameni capabili și responsabili ce pot face ceva pentru această țară.
”2016 – înapoi la muncă, la începutul unui an deosebit de important, nu doar pentru politicieni, ci pentru toți cetățenii acestei țări. Este anul reașezării eșichierului politic, al apariției de figuri noi, sper eu în mare parte tineri și cu experiențe cât mai diverse. Este anul în care partidele nu-și mai permit să experimenteze, mai ales în prag de alegeri locale și parlamentare.
Vreau ca alegerile locale să îi scoată în față pe oamenii cu realizări profesionale reale, pentru că ei sunt cei ce trebuie să se implice. Doar astfel comunitățile noastre se pot dezvolta rapid. Totodată, este necesar să fim pregătiți să accesăm cât mai multe fonduri din noul exercițiu financiar european”, a scris Marcel Ciolacu.
Parlamentarul a adăugat că Buzăul are nevoie de implicarea tinerilor în politică, pentru dinamism și o perspectivă diferită.
”Alegerile parlamentare trebuie să aducă României un Parlament funcțional, credibil, restrâns și reprezentativ. PSD-ul are obligația de a promova, atât în Buzău cât și în restul țării, oameni tineri, dornici de muncă și cu experiențe pozitive în domeniile de activitate din care provin. Resetarea clasei politice nu se poate face decât prin deschiderea partidelor către promovarea de oameni noi, care să beneficieze de întregul sprijin al celor cu experiență politică vastă.
E timpul ca interesul general să devină o prioritate pentru noi toți! Cine va înțelege această nouă perspectivă și solicitare a României, a cetățenilor ei, sunt convins că va câștiga alegerile.
Drept concluzie, îmi asum promovarea tinerilor mânați de dorința de a face ceva pentru societate, patrioți, credibili și cinstiți, cu experiență profesională relevantă și poftă de muncă în interesul românilor pe care îi vor reprezenta. Aceasta va fi prioritatea mea în anul 2016, în Organizația PSD Buzău. Nu mai avem voie să ratăm și acest început!”, a mai spus liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here