IMG-20160107-WA0006

Descoperire macabră, joi dimineață, într-un canal din zona Muzeului Județean Buzău. Angajații Regiei Autonome Municipale, care merseseră la punctul termic 29 pentru a verifica o defecțiune apărută în sistem au dat peste un cadavru. Cel mai probabil, este vorba despre un om am străzii care s-a adăpostit de frig în căminul respectiv.
Nu se știe deocamdată dacă a murit de frig sau din alte cauze, acest aspect urmând a se stabili în urma necropsiei.
”Au apărut niște semnale că ceva nu e în regulă la circuitul de încălzire și apă caldă. Echipa operativă a început căutarea și depistarea neetanșeităților, când oamenii noștri au deschis capacul la acest cămin au văzut o persoană moartă, am anunțat dispeceratul și mai departe organele abilitate. Aceste cămine sunt încuiate, dar nu știm cum oamenii fără adăpost ajung aici. Unii ajung să-și facă și chei și se adăpostesc aici de frig, ceea ce probabil s-a întâmplat și acum. Probabil că a fumat, nu știu ce s-a întâmplat, a luat foc căminul și ne-a afectat și nouă conducta, apărând această neetanșeitate în urma căreia am descoperit cadavrul”, a declarat directorul Regiei Autonome Municipale, Ion Tacea.
La fața locului, se află atât angajați ai Regiei Autonome Municipale, de care aparține căminul în care a fost descoperit cadavrul, dar și polițiști și pompieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here