stefan banica
Buzoienii sunt invitați la teatru. O comedie de excepție cu o distribuție de excepție va fi prezentată publicului buzoian în data de 5 octombrie. Este vorba despre piesa ”Descult în parc” care îl va avea ca protagonist pe îndrăgitul actor și cântăreț Ștefan Bănică Jr. Comedia se va juca pe scena sălii mari a Consiliului Județean, pe 5 octombrie, începând cu ora 19.30.
Bănică jr. nu va fi doar actor ci are rolul și de regizor, din distribuție urmând să mai facă parte Răzvan Vasilescu, Diana Cavallioti, Ileana Cernat și Șerban Georgevici.

Comedia „Descult in parc„ prezintă aventura unui cuplu proaspăt căsătorit, care se confruntă cu problemele vieții cotidiene la care se adaugă și prezența unor vecini foarte „drăguți și binevoitori”. Dragostea celor doi soți se luptă să supraviețuiască într-un apartament foarte mic, situat la ultimul etaj, fără căldură, cu o gaură în luminator. Pe lângă excentricii vecini, o prezență care evident nu poate lipsi din viața unui cuplu proaspăt căsătorit este… mama soacră. Personalitățile distincte, creează o comedie superbă, în care, poate, mulți dintre spectatori vor regăsi scene din viața propriului cuplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here