Un tânăr de 34 de ani a murit, iar altul, de 21 de ani, este în stare gravă după ce au fost implicați într-un accident de motocicletă.

Din primele verificări la fața locului, în timp ce se deplasau cu motocicleta pe strada Ion Iordache din comuna Ulmeni, cei doi tineri ar fi pierdut controlul asupra direcției, vehiculul rasturnandu-se pe partea carosabilă.

Accidentul s-a soldat cu decesul lui Relu Cojocaru, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comună. El s-a lovit rău la cap în cădere, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Tânărul de 21 de ani a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

Din verificări a reieșit că tânărul de 21 de ani are permisul anulat, iar cel de 34 de ani nu figurează în evidența posesorilor de permis de conducere.

În urma testării cu aparatul etilotest a tânărului de 21 de ani a fost indicată valoarea de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here