Fostul şef al IPJ Buzău a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care a surprins multe din persoanele care au crezut că l-au cunoscut până acum.

Ion Marin încearcă să îşi justifice tăcerea din ultima perioadă dar în acelaşi timp aruncă bomba: „Sunt Maestru Mason”.

Astăzi, în media buzoiană, a fost publicat comunicatul de presă prin care DIICOT-Biroul Teritorial Buzău, a adus la cunoștința opiniei publice că a finalizat cercetările într-un dosar complex prin trimiterea în judecată a unui lot extins de suspecți, printre aceștia fiind inculpați polițiști din cadrul IGPR și IPJ Buzău.
La momentul declanșării cercetărilor, o parte a media locală a publicat și numele meu ca fiind unul dintre cei care i-au asigurat „protecția“ principalului suspect, Marinescu Dorin, zis Piticu.
Așa că, în spațiul public, dar și în anumite cercuri private ideea a prins contur și au fost facute tot felul de supoziții referitoare la momentul inculpării mele.
Am decis să nu am nici o reacție până la momentul menționat mai sus.
Spre dezamăgirea multora, nu s-a adeverit nimic dim supozițiile vehiculate.
Astăzi, în direct la Focus TV, în cadrul emisiunii Sens direct, în premieră, am afirmat public faptul că l-am vizitat, la sediul firmei, pe Marinescu Dorin, de mai multe ori.
Motivele prezenței mele acolo au fost legate de apartenența noastră la Masoneria Română, opțiune care nu are nimic în comun cu suspiciunile vehiculate.
Sunt Maestru Mason de mulți ani și am aderat la această asociație în care am cunoscut foarte mulți oameni și, în cadrul căreia, mi-am întărit convingerea că rasismul, discriminările de orice fel, xenofobismul nu au ce căuta în comportamentul uman și am realizat că înțelegerea naturii umane, cu rele și bune, este mai presus decât ura, invidia, dușmănia și altele.
La masoni, frăția este mai presus de manifestările profane iar cei care îi încalcă Constituția sunt stigmatizați pentru tot restul vieții.
Am preferat să rămân MASON.”
, a scris colonelul Ion Marin azi-noapte, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here