eminescu liceu
Directorii de şcoli au fost convocaţi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Buzău în şedinţă joi, 14 ianuarie 2016. Întrunirea a fost convocată pentru ora 10.00 la Colegiul Național Mihai Eminescu din municipiu.
În cadrul acesteia,se va discuta despre mişcarea personalului didactic, calendarul acesteia suferind unele modificări în acest an, şi despre planurile-cadru pentru clasele V-VIII lansate în dezbatere publică la finele lunii decembrie 2015.
Până pe 23 ianuarie 2016, toţi cei interesaţi, de la cadre didactice, specialişti în curriculum, elevi, părinţi și până la reprezentanţi ai societăţii civile, sunt invitaţi să participe la această consultare publică şi să-şi exprime punctele de vedere, sugestiile şi propunerile prin completarea unui chestionar online, disponibil la adresa https://www.surveymonkey.com/r/planuri_cadru.
Elevii de gimnaziu studiază în prezent după planurile-cadru care au fost promovate în urmă cu mai mulți ani iar noile planuri-cadru ar permite dezvoltarea unor noi programe școlare și organizarea unor licitații pentru manuale școlare noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here