Directorul Spitalului Județean Buzău, Claudiu Damian, a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate. Potrivit informării publicate pe site-ul ANI, Damian s-ar fi aflat în stare de incompatibilitate în perioada 4 august-24 septembrie 2014, întrucât a deținut simultan funcția de manager interimar al unității medicale și director în cadrul SC Romarta SA, încălcând astfel legea.
”Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat si de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris”, se arată în informarea ANI.
Conform Agenției, până acum, Claudiu Damian nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere în exercitarea dreptului la apărare.

Claudiu Damian a anunțat deja că va contesta decizia ANI, explicând că totul s-ar fi întâmplat în perioada sa de început în fruntea spitalului. Pentru că numirea sa s-ar fi făcut rapid, el a fost nevoit să meargă în preaviz la firma la care lucrase înainte, și de aici neregula reclamantă de Agenția Națională de Integritate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here