Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei de Apă, convocată pentru a stăzi la ora 9.00, pentru a patra oară de la începutul anului, a avut, în sfârşit, un rezultat. Acționarii au votat punctele de pe ordinea de zi, însă fără să ia în discuție propunerile Primăriei Buzău.

Discuţiile au avut în vedere, în cea mai mare parte, respectarea procedurilor astfel încât concluziile ședinței să nu poată fi contestate.

Reprezentantul CL, juristul Mirela Oprea, a propus anularea ședinței AGA de astăzi și programarea uneia noi după o perioadă care să le dea acționarilor posibilitatea să dea procuri clare de reprezentare. Supusă la vot, propunerea a picat, motiv pentru care reprezentantul CJ în AGA s-a retras explicând că nu are mandat să meargă mai departe.

După acest moment, s-a intrat pe ordinea de zi propusă de Consiliul de Administrație al Companiei de Apă, în timp ce propunerile Primăriei Buzău au fost ignorate, participanții neavând mandate precise pentru abordarea și votarea lor.

Ulterior, discuțiile s-au concentrat pe bugetul Companiei de Apă.

În ciuda opoziției manifestate de reprezentantul municipiului Buzău, Georgeta Cristea, și de primarul Constantin Toma care a participat la ședință, la fel ca și directorul Ionel Tescaru, bugetul a fost adoptat cu votul a patru dintre acționari: primăriile Râmnicu Sărat, Pogoanele, Pătârlagele și Nehoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here