Organizaţia judeţeană a P.N.L. Buzău a fost scena unor discuţii ample între trimişii de la Centru şi o parte dintre fruntaşii liberali locali.

Şedinţa a durat circa două ore, iar trimişii de la Bucureşti au spus că vor trage nişte concluzii şi le vor prezenta conducerii centrale şi lui Ludovic Orban, urmând ca o decizie privind interimatul de la şefia P.N.L. Buzău să fie luată luni sau marţi în cadrul viitoarei şedinţe a Biroului Permanent Naţional al P.N.L.

Totuşi, mai multe surse prezente la întâlnire apreciază că şanse pentru ca viitor preşedinte la P.N.L. Buzău cu statut de interimar să fie Mircea Posea de la Nehoiu, susţinut de o mare parte a organizaţiei judeţene care susţine că vrea să o rupă cu trecutul şi să refacă partidul.

Erland Cocei sprijinit de mai multe grupuri P.N.L.-iste din interiorul şi exteriorul filialei buziene pentru că este o fire împăciuitoare, are conexiuni bune la Bucureşti, a finanaţat şi a continuat să finanţeze partiul.

De asemenea, par să mai fi rămas în cărţi prefectul de Galaţi, Gabriel Avrămescu, susţinut şi el de mai multe cercuri politice din judeţ, din zona de Sud-Est şi chiar din Capitală, dar şi însuşi Victor Paul Dobre care ar putea prelua interimatul şi ar candida la Buzău primul pe listă pentru parlamentare din partea P.N.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here