Procurorii anticorupţie au cerut cinci ani de închisoare pentru deputatul Titi Holban, în dosarul în care acesta este acuzat de trafic de influenţă. Parlamentarul le-a spus judecătorilor, plângând, că a pierdut tot, potrivit Mediafax.

„Banii au fost împrumutaţi. Am avut o întâlnire cu Paul Rădulescu în septembrie la notar şi atunci m-a amenintat. Paul Radulescu, având acea condamnare şi cercetarea pentru evaziune fiscală, a căutat să beneficieze de acest denunţ. Din 2008, de când am intrat în politică, soţia avea o firmă cu 70 de angajaţi, acum este în faliment. Casa este vândută. Am poprire pe 34.000 lei de la Parlament. Pot sa spun că am pierdut tot. Nu mai am nimic de pierdut”, le-a spus parlamentarul judecătorilor cu lacrimi în ochi.

Titi Holban este acuzat de procurorii anticorupţie că ar fi primit zece mii de euro pentru a interveni la Direcţia Antifraudă în favoarea unei. A fost trimis în judecată în anul 2014 iar în luna martie a anului în curs a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here