Reprezentanții Comisiei Europene în România au transmis o scrisoare de felicitare autorităților buzoiene, pentru tiltul de cel mai bun brand de oraș din Europa. Anunțul a fost făcut chiar de primarul Constantin Toma: 

Comisia Europeană ne felicită!

Dragi buzoieni,

Iată că au trecut deja 2 săptămâni, de când Buzăul a câștigat, la Londra, titlul de ,,Cel mai bun brand de oraș din Europa”, chiar în finala cu, probabil, cel mai faimos oraș din lume, PARIS.

Acest eveniment a făcut ca Buzăul să fie supermediatizat pozitiv, pentru câteva zile la nivel național, cum probabil nu s-a mai întâmplat niciodată!

Totuși s-au găsit și se mai găsesc unii care pun la îndoială valoarea acestui premiu, afirmând chiar că l-am fi plătit. Cu atât mai mult, scrisoarea primită ieri, din partea Șefei Reprezentanței Comisiei Europene în România, Doamna Ramona Chiriac, ne bucură și ne onorează în mod deosebit.

Împreună cu dumneavoastră, dragi buzoieni, am pornit cu încredere pe un drum lung, de a transforma orașul nostru într-un oraș european modern.

Însă, pentru a reuși avem nevoie să punem în practică multe proiecte strategice, următorul fiind dublarea suprafeței orașului prin unirea cu comuna Țintești, ce se poate întâmpla numai dacă veți vota la Referendumul din 26 septembrie 2021.
Hai să facem Buzăul mare!„, a scris edilul-șef, pe pagina sa de facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here