Lucrările de reabilitare a clădirii Colegiului Național Mihai Eminescu ar putea fi sistate, după ce Ministerul Dezvoltării a anunțat Primăria Buzău că nu mai are fonduri pentru proiectele PNDL pentru tot restul anului.

Conducerea Palatului Comunal a reacționat imediat, cu precizarea că vor fi încercate soluții financiare locale pentru ca investiția să continue. 

Dragi profesori, părinți și elevi!

De câteva luni ne chinuim să finalizăm proiectul de reabilitare a Colegiului Național Mihai Eminescu! Lucrurile mergeau bine! Speram ca în septembrie să fim pe final! Astăzi am aflat că Guvernul PNL-USR a terminat banii! Gata! Zero! Deși bugetul a fost votat acum doar 3 luni! Păi bine stimabililor, de ce ați mai semnat contracte cu constructorul dacă nu sunteți în stare să asigurați finanțarea?206616881 4456020687764400 3831697674402510631 n

adresă Ministerul Dezvoltării

Primăria Buzau e doar beneficiar al Programului National de Dezvoltare Locala. Am crezut că la București sunt oameni serioși! Bun, vom căuta soluții locale ca de fiecare dată să finalizăm lucrările, e păcat însă, noi ne facem treaba, dar dacă printre membri PNL-USR există vreun absolvent de Eminescu, îl rog să se încuie în baie, să nu iasă pe stradă că e de rău!” , a scris viceprimarul Ionuț Apostu, pe pagina sa de facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here