Italianul care, în urmă cu trei ani a provocat accidentul în urma căruia a murit Laurenţiu Păun, cameraman la un post local de televiziune, a fost condamnat definitiv luni şi va merge la închisoare.

În ceea ce îl priveşte pe Gianni Magaletto, găsit vinovat pentru ucidere din culpă, judecătorii Curţii de Apel Ploieşti au pronunţat o hotărîre definitivă, care schimbă în parte sentinţa instanţei de fond, însă menţine pe­deapsa aplicată de Judecătoria Buzău, anume 2 ani de închisoare.

„…admite apelurile declarate de Parchetul de pe lîngă Judecătoria Buzău şi de inculpatul Magaletto Gianni împotriva sentinţei penale nr. 1088 din 18 octombrie 2016 şi a încheierii din data de 08 noiembrie 2016 pronunţate de Judecătoria Buzău. Desfiinţează încheierea din data de 08 noiembrie 2016 şi în parte sentinţa şi în rejudecare, respinge cererea de aplicare a disp. art. 7 alin.1 din Legea nr. 76/2008 privind prelevarea probelor biologice de la inculpatul Magaletto Gianni în vederea introducerii profilului genetic în baza S.N.D.G.J. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei. Conform art.275 alin.3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămîn în sarcina acestuia. Definitivă”, se arată în hotărîrea Curţii de Apel Ploieşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here