hunedoara-un-echipaj-al-politiei-implicat-intr-un-accident-rutier-53024
Doi octogenari din comuna Gherăseni au fost bătuți și jefuiți în miez de noapte de un individ mascat care a intrat în locuința lor. După ce i-a snopit în bătaie individul a plecat cu 12 milioane de lei vechi bani pe care cei doi îi aveau din pensia luată în urmă cu câteva zile. Cei doi soți de 83 și 84 de ani au ajuns la spital sângerând pe întreaga față dar medicii dau asigurări că aceștia își vor reveni. Oamenii legii alertați de o vecină care i-a găsit pe cei doi soți într-o baltă de sânge l-au căutat toată noaptea pe agresor dar ă fără a da de urma sa.
“De la sediul inspectoratului s-a deplasat o echipa operativa pentru cercetarea la fata locului, pentru identificarea autorului iar in cauza s-a întocmit dosar penal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisar Doinița Mihalache.
Sătenii din Gherăseni cred că tâlharul este o persoană care îi cunoștea pe cei doi mai ales că aceștia sunt știuți de vecini ca fiind oameni gospodari iar pensia o luaseră de doar câteva zile.
Daca va fi prins, individul care i-a atacat pe cei doi bătrâni ar putea fi acuzat de tâlhărie dar și de tentativă de omor dată fiind starea în care au fost găsiți cei doi soți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here