Cernatesti1Doi fosti colegi de partid se vor lupta la sfarsitul saptamanii pentru castigarea fotoliului de primar al comunei Cernatesti. Candidatul PDL Valerica Sercaianu, fiul fostului primar, nu a reusit sa egaleze performanta tatalui de a-si adjudeca primaria din primul tur la o distanta de 12 voturi. De cealalta parte, fostul sau coleg de partid, Radu Scintei, actualul candidat al PSD a reusit sa se claseze pe locul doi insa la o distanta de 536 de voturi de ocupantul locului 1. Desi in turul doi candidatul PSD, Radu Scintei va fi sustinut si de PNL calculul matematic il desemneaza castigator tot pe candidatul PDL.
Secretarul general al PDL Buzau, Liviu Mocanu este de parere ca adversarul Radu Scintei nu are nici o sansa cu tot ajutorul venit din partea PNL si PC si asta deoarece candidatul PDL a 55 de voturi in plus fata de suma voturilor candidatilor PSD, PNL si PC.
PSD nu renunta insa la lupta si are de gand sa demonteze calculele matematice ale democrat-liberalilor. Deputatul Marian Ghiveciu este de parere ca printr-o mobilizare exemplara si o comunicare pe masura cnadidatul PSD, Radu Scintei il poate invinge pe fiul fostului primar al localitatii.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here