Doi hoți din locuințe au fost prinși vineri de polițiștii buzoieni în urma unei operațiuni ce a necesitat implicarea mai multor structuri ale IPJ. Doi indivizi, ambii de aproximativ 60 de ani, din București, care au comis mai multe furturi prin metoda „foiței din aluminiu”.

Hoții se deplasau spre Capitală cu un VW de București, iar la ieșirea din Buzău înspre Ploiești, înainte de Pasarela Nehoiu, au fost blocați în trafic.

Polițiștii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale au trecut la reținerea imediată. Mai multe obiecte din portbagajul VW-ului au fost ridicate de polițiști și depozitate în saci.

Polițiștii au descoperit în mașină bunuri şi instrumente folosite pentru forţarea sistemelor de siguranţă. Cei doi infractori erau urmăriți de multă vreme de polițiștii buzoieni, iar vineri s-a reușit flagrantul. Hoții au fost urcați în dube și conduși la sediul IPJ.

În 2017 nu mai puţin de 1.870 de bucureşteni s-au plâns poliţiştilor că locuinţele lor au fost sparte. După verificări, poliţiştii au stabilit că în 30% din cazuri, victimele s-au împrietenit înainte cu infractorii şi abia apoi au fost jefuiţi.

Cele mai multe spargeri au avut loc în sectorul 3 al Capitalei. Oamenii spun că pentru a scăpa de astfel de hoţi au angajat paznici la scări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here