Bombă în dosarul crimei care a şocat opinia publică, în februarie, atunci când o tânără din Buzău a sfârşit, arsă de vie, în propirul apartament. Doi prieteni ai inculpatului trimis în judecată pentru crimă sunt în atenţia anchetatorilor sub acuzaţia de complicitate. Este vorba despre cei doi amici care i-au adus autorului sticla de benzină, folosită apoi de Cosmin Dan pentru a-i da foc Valentinei.

Astăzi este programat primul termen în procesul în care tânărul Comsin Dan a fost trimis în faţa instanţei, sub acuzaţia de omor deosebit de grav. Inculpatul va fi adus încătuşat, la Tribunalul Buzău.

Între timp, procurorii au deschis un nou dosar, legat de evenimentul tragic din luna februarie. De acestă dată, cercetările îi vizează pe cei doi prieteni care i-au adus inculpatului o sticlă de benzină, în acea dimineaţă când Valentina, în vârstă de 21 de ani, a fost arsă de vie.

Potrivit deciziei procurorului care l-a trimis în judecată pe Cosmin Dan, noul dosar a fost disjuns, urmând a se efectua o anchetă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la omor şi complicitate la distrugere, în cauză fiind cercetaţi cei doi amici ai inculpatului.

Reamintim că, în cadrul procesului care va începe mâine, părinţii victimei solicită 150.000 de euro, daune morale, în calitate de părţi civile, în timp ce procurorii mizează pe o pedeapsă maximă pentru inculpat, detenţia pe viaţă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here