accidentDoi bărbaţi din Râmnicu Sărat au murit azi dimineaţă, într-un accident produs la ieşirea din Afumaţi. PCei doi se aflau într-un autoturism, alături de alte cinci persoane şi se îndreptau spre Bucureşti, unde aveau locul de muncă.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, citat de Mediafax, accidentul s-a produs la ieşirea din localitatea ilfoveană Afumaţi spre Şindriliţa, după ce un autoturism Renault Kangoo a intrat într-un camion încărcat cu cereale care ieşea dintr-o curte fără să se asigure. La locul accidentului au fost trimise trei ambulanţe SMURD, o autospecială cu echipament de descarcerare, una pentru victime multiple, maşini ale Serviciului de Ambulanţă şi un elicopter.
Doi bărbaţi din autoturism, respectiv şoferul şi o altă persoană, au murit şi alte cinci persoane au fost rănite. Dintre cei cinci răniţi, doi copii şi un adult au fost duşi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar alţi doi copii au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală. Unul dintre cei doi copii, în vârstă de opt ani, a fost preluat cu un elicopter SMURD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here