După ce au părăsit arestul la domiciliu, doi tineri din Vrancea au fost prinși de polițiștii de la Transporturi, în Gara Buzău. Cei doi intenționau să meargă la mare. Mai mult, în momentul în care polițiștii au încercat să le stabilească identitatea, tinerii au prezentat date de stare civilă ale unor rude.

“La data de 10 iunie a.c, polițiștii de la transporturi, în timp ce desfășurau activități de patrulare în trenurile care tranzitează Gara Buzău, au depistat doi tineri de 17, respectiv 18 ani, ambii din Vrancea, care se deplasau pe ruta Buzău-Constanța.

În urma verificărilor în bazele de date specifice, polițiștii au constatat că cei doi se află sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, măsură pe care au încălcat-o pentru a se deplasa pe litoralul Mării Negre.

Cele două persoane și-au ascuns inițial identitatea, în momentul interceptării și legitimării folosind datele de stare civilă ale unor rude, în încercarea de a scăpa de consecințele legale. Așadar, polițiștii le-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârștirii infracțiunii de „Fals privind identitatea”, cercetările fiind continuate sub coordonarea parchetului. Totodată, au fost informate autoritățile competente cu privire la nerespectarea măsurii preventive de către cei doi tineri pentru a dispune în consecință.” , spun reprezentanții IPJ Buzău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here