Cristi Gorgan, omul de al cărui nume se leagă o bună parte din arhiva foto a Muzeului Județean și rezultatele remarcabile din domeniul cercetării arheologice, a decedat, aseară. Vestea tristă a fost aunțată de conducerea instituției, pe pagina de facebook. 

De aseară Muzeul Județean Buzău este mai sărac sufletește!

142427103 4170388826306571 630029791720582177 n

Din păcate, cel care a fost Cristi Gorgan s-a ridicat la cer! Coleg, fotograf minunat, OM, Cristi s-a confundat mulți ani cu istoria instituției noastre! A imortalizat pe kilometri de role de film șantiere arheologice, peisaje, monumente istorice și zeci de mii de piese de patrimoniu! De munca lui ne-am folosit de-a lungul timpului în activitatea de cercetare arheologică, istorică și documentaristică. Încă ne mai folosim și acum. Cele mai multe dintre obiectele păstrate de noi sunt fotografiate de Cristi! Începuturile cercetării arheologice buzoiene sunt imortalizate de Cristi! Majoritatea obiectelor expuse astăzi în sălile muzeului sunt fotografiate de Cristi!

Drum lin, Cristi Gorgan și fotografiază așa cum știi tu mai bine îngerii Domnului!
Dumnezeu să te ocrotească! Suntem alături de doamna Fănuța Gorgan, doamna Casei Memoriale „Vasile Voiculescu” din Pârscov, și de familia îndoliată! , au transmis reprezentanții Muzeului Județean. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here