duba accident
La Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău s-a constituit o cauză având ca obiect săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă privind accidentul de circulație produs la data de 4 ianuarie 2016 în care a fost implicată o autospecială aparținând M.A.I., care transporta un deținut.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că autospeciala, care deservește arestul I.P.J. Buzău, în timp ce se deplasa spre Buzău din direcția Ploiești, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo, a pierdut controlul asupra direcției și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe câmp.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor trei persoane aflate în autovehicul, respectiv șoferul, însoțitorul acestuia și persoana deținută.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirea răspunderii penale în cauză, transmit procurorii.
Între timp, unul dintre polițiștii răniți în accident a fost extermat în timp ce al doilea dar și deținutul au rămas internați în Spitalul Județean Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here