Poliţiştii buzoieni au deschis un dosar de cercetare penală pentru lovire sau alte violenţe, în cazul bătăii dintre elevii şcolii din Fundeni- Zărneşti. O elevă de 12 ani a fost bătută de un coleg, chiar în microbuzul şcolar, care se deplasa către domiciliile copiilor.

Bătaia a fost filmată de un coleg iar înregistrarea postată pe Facebook. În urma vizionării materialului şi a mediatizării cazului, poliţiştii s-au autosesizat.

“Pe o reţea de socializare au apărut imagini filmate într-un microbuz şcolar, în care se putea observa cum între doi elevi, un băiat şi o fată, aveau loc anumite violenţe. În urma cercetărilor, a reieşit faptul că incidentul s-a petrecut în microbuzul şcolar care transporta elevi, după cursuri, de la o şcoală din Fundeni-Zărneşti către localitatea de domiciliu a elevilor, Vadu Soreşti. Incidentul s-a petrecut între un băiat şi o fată, colegi la aceeaşi şcoală şi în aceeaşi clasă. Având în vedere şi vârsta mică a celor implicaţi în acest incident, 12 ani, poliţiştii s-au autosesizat şi desfăşoară cercetări pentru loviri şi alte violenţe”, a declarat Mihai Drăghiciu, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here