spital_ramnic
Polițiștii au întocmit dosar penal în cazul femeii de 40 de ani din localitatea vrânceană Slobozia Bradului, care a murit, zilele trecute, la spitalul din Râmnicu Sărat. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă, cercetările urmând a fi continuate în funcție de rezultatele necropsiei, sesizarea fiind depusă de un medic din cadrul unității medicale.
Reamintim, o femeie de 40 de ani, mamă a 11 copii a murit la spitalul din Râmnicu Sărat, la scurt timp după ce a născut prin cezariană cel de-al 12-lea copil. Femeia a mers la spital cu tensiune foarte mare, a fost băgată în sala de operație, i s-a făcut cezariană în urma căreia a venit pe lume un băiețel sănătos.
Femeia a suferit însă o hemoragie puternică, medicul a decis să o bage din nou în operație, în final suferind un stop cardio-respirator în urma căruia a decedat.
Familia răposatei acuză acum medicul care s-a ocupat de femeie de malpraxis și spune că va depune plângeri peste tot unde e posibil ca astfel de greșeli să nu se mai repete iar alte femei să aibă de suferit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here