portofel-pierdut
O buzoiancă de 58 de ani a crezut că l-a prins pe Dumnezeu de picior și că norocul a dat peste ea când a găsit un portofel  plin cu bani, însă în final s-a ales cu dosar penal pentru că și-a însușit un bun ce nu-i aparținea.

Femeia a găsit în data de 8 aprilie , la intrarea într-un magazin din Buzău din Piața Centrală, un portofel plin cu bani și acte. Fără să stea pe gânduri, buzoianca a luat portofelul și l-a băgat în geantă, fără să-și dea seama că ceea ce face este infracțiune și o poate costa scump.
Pierderea a fost semnalată apoi polițiștilor de către ghinionistul proprietar, iar oamenii legii au demarat căutările. În cele din urmă, după o săptămână, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de vedere din zonă, a fost identificată femeia care și-a însușit bunul ce nu-i aparținea. Buzoianca a fost oprită pe stradă de oamenii legii și obligată să restituie portofelul cu bani.
Problema a apărut în momentul în care femeia a declarat că în portofel erau doar 600 de lei în timp ce proprietarul le-a spus polițiștilor că suma pierdută este de trei ori mai mare.
Femeia s-a ales cu dosar penal pentru fapta-i rușinoasă în timp ce polițiștii continuă cercetările pentru a stabili suma exactă pierdută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here