Două decese și 50 de cazuri noi de COVID, în județul Buzău. Iata bilanțul la zi!

0

Astăzi, 24 decembrie 2020, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel, potrivit unei informări transmise de Prefectura Buzău:

 Număr persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei: 8028;
 Număr persoane vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei: 6956;
 Numărul total de decese Covid-19 de la începutul pandemiei: 214;
 Număr persoane în carantină la domiciliu: 895;
 Număr persoane aflate în izolare la domiciliu: 715.
 Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 50 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV- 2 (25 pacienți au fost diagnosticați în laboratoare private de analize și 2 pacienți au fost diagnosticați în unități sanitare din alte județe).
 Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 5 luni și 82 de ani.
 Ancheta epidemiologică este în desfășurare.
 Au fost înregistrate două decese în rândul pacienților confirmați COVID-19:
– DECES NR. 213: pacientă în vârstă de 46 de ani se prezintă la UPU a SJU Buzău cu simptomatologie respiratorie severă. Este testată și confirmată cu SARS CoV-2 și transferată la Spitalul Râmnicu Sărat pe secția ATI. Evoluția clinică este nefavorabilă și survine decesul. Comorbidități: lupus eritematos, obezitate, hipertensiune arterială.
– DECES NR. 214: pacient în vârstă de 81 de ani se prezintă la UPU a SJU Buzău cu simptomatologie respiratorie severă. Este testat și confirmat cu SARS CoV-2 și transferat pe secția ATI. Evoluția clinică este nefavorabilă și survine decesul. Comorbidități: insuficiență cardiacă congestivă, boala coronariană ischemică.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here