boboc
O serie de evenimente sunt programate zilele acestea în aer liber.
Astfel, în ziua de 04.06.2015, în comuna Mihăileşti, se organizează Caravana Culturală a Rromilor. În cadrul acestui eveniment se vor desfăşura activităţi culturale ce constau în spectacole de teatru pentru copii, spectacole de muzică lăutărească şi dansuri tradiţionale rrome.
În aceeaşi zi, în oraşul Pătârlagele se va desfăşura Crosul Olimpic -Pătârlagele 2015, activitate organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău, Liceul Teoretic „Radu Vlădescu” din localitate şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău.
În perioada 05-07.06.2015, în Piaţa Daciei din municipiul Buzău va avea loc „Cupa Prieteniei Bergenbier” în cadrul căreia se va desfăşura o competiţie de mini fotbal, eveniment organizat de către S.C. Bergenbier S.A. în colaborare cu Primăria Municipiului Buzău.
În zilele de 06 şi 07 iunie a.c. în localitatea Stâlpu sunt programate a se desfăşura o serie de activităţi culturale cu ocazia zilei comunei. La evenimentul organizat de Primăria Stâlpu în colaborare cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Buzău se preconizează participarea unui public numeros.
În ziua de 06 iunie a.c. la Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene „Aurel Vlaicu” de la Boboc, va avea loc „Ziua Porţilor Deschise” la care sunt aşteptate să participe aproximativ 3000 persoane. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău va asigura ordinea şi liniştea publică pe tot parcursul desfăşurării activităţii.
Mai mult, în data de 06.06.2015, pe raza municipiului Buzău va avea loc festivitatea de deschidere a Târgul de Vară „Drăgaica – 2015”, eveniment organizat de către Primăria Municipiului Buzău în colaborare cu Consiliul Local Buzău.
Pentru ca toate aceste manifestări să decurgă liniștit iar participanții să fie în siguranță, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău va angrena un efectiv de cca. 90 de jandarmi, sprijiniţi de un echipaj de intervenţie din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here