cojocea

Un nou scandal în Consiliul Județean provocat de bine cunoscutul de-acum Dragoș Cojocea.
Individul, cunoscut ca un cal breaz, în instituția buzoiană dar și în oraș, fiind protagonistul mai multor scandaluri de-a lungul timpului, a tăiat și-a spânzurat în Consiliul Județean, ca și cum ar fi propria tarla.
Potrivit Marianei Tudor, consilier ALDE, Cojocea a avut o ieșire necontrolată în comisia în care se dezbăteau probleme legate de derularea unui proiect, întrunire la care erau convocaţi angajaţi ai Consiliului Județean.
Mariana Tudor a povestit în ședința CJ Buzău de joi că Dragoș Cojocea, actualmente director în cadrul instituției, a dat buzna în sală şi a ţipat la directorul Direcţiei Juridice, Mirela Oprea.
„Am invitat-o pe șefa de proiect de la proiectul cu șomerii de la bibliotecă să ne explice în detaliu proiectul pe care l-a propus. Ea a venit, ne-a dat toate informațiile numai că la un moment dat a intrat în sală domnul Cojocea care a început să țipe la doamna Oprea că nu e normal să îi ia oamenii să îi aducă la comisii. Domnul Cojocea nu a înțeles probabil că aceste comisii nu sunt publice și că doamna a fost invitată să dea informații în legătură cu proiectele. Vă rog frumos să luați act de acest caz și să luați măsurile ce se impun”, a declarat consilierul Județean Mariana Tudor.
După cele relatate, vicepreşedintele CJ Buzău, Emanoil Neagu, cel care a prezidat ședința, a declarat că va sta de vorbă și cu cel incriminat, în speță cu Cojocea, urmând a lua măsuri ulterior. Pe de altă parte, deși gestul lui Cojocea a fost calificat ca unul regretabil şi incalificabil, Neagu a admis că situația scandalagiului este mai complicată întrucât este funcționar public și nu poate fi dat afară cu una, cu două.
Dragoș Cojocea este un individ controversat în Buzău. în urmă cu mai mulți ani el a intrat în direct pe un post național de televiziune unde a înjurat ca la ușa cortului, apoi a amenințat cu arma un sofer în trafic iar altă dată ar fi încercat să agreseze sexual o angajată a Consiliului Județean la locul de muncă. Mai mult, Cojocea este unul din denunțătorii președintelui Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, trimis în judecată acum pentru luare de mită în formă continuată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here