UPDATE Reprezentanţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă au decis închiderea unei porţiuni de drum pe DN 10, din cauza faptului că apa a ajuns foarte aproape de partea carosabilă. De asemenea, este foarte posibbil ca în zona respectivă apele să crească, iar circulaţia ar deveni imposibilă.

În aceste condiţii, şi autorităţile judeţului Buzău au decis închiderea DN 10, iar filtre de poliţie sunt instituite la Cislău şi la Siriu pentru informarea şoferilor.

De asemenea, Serviciul de Gospodărire a Apelor Buzău efectuează la fiecare oră măsurători ale debitelor, iar autoritățile din Siriu, Nehoiu și Pătârlagele au fost informate cu privire la evacuarea preventivă din baraj a unei cantități de apă suplimentare de 60 mc pe secundă. La acest moment, pe raza județului nostru nu se înregistrează atingeri sau depășiri ale cotelor de atenție pe niciun sector al râului Buzău.

Restrictii pe Dn 10 impuse de Covasna. La Cislau exista un filtru instituit de politie pentru a informa soferii cu privire la utilizarea rutei ocolitoare ( pe Cheia – Brasov) si inca un filtru la Siriu pentru a nu permite circulatia catre Covasna, unde sunt restrictiile instituite.

Vom reveni cu amanunte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here