BIGIU-CRISTI drumMai multe drumuri din judet sunt pe lista de prioritati in ceea ce priveste investitiile Consiliului Judetean din acest an. Potrivit presedintelui Consiliului Judetean Buzau,  o prioritate fara de care nu se poate dezvolta din punct de vedere economic un judet este reabilitarea infrastructurii, iar din acest motiv refacerea drumurilor ocupa un loc important in topul prioritatilor Consiliului Judetean.

“Ca si proiecte principale avem drumul Ramnicu Sarat-Buda care este deja licitat, mai avem nevoie de cateva avize de la Ministerul Dezvoltarii si putem incepe executia.

Un alt proiect important este drumul Maracineni-Vintila Voda. Valoarea investitiei este de 50 milioane de lei. La drumul Valea Salciei-Sarulesti licitatia este in evaluare. Incercam sa unim Valea Slanicului cu Buda. In acest fel localnicii din zona ar reduce un ocol de vreo 30-40 de kilometri.

Mai este drumul Vintila Voda-Plaiul Nucului, un drum cu o valoare de investitie de 132,1 milioane de lei. Sunte pe lista de asteptare a POR-ului. Este un proiect deja aprobat, dar urmeaza sa asteptam finantarea.

De asemenea, drumul Pirscov-Cozieni are o valoare de investitie de 30 de milioane de lei si este cuprins deja in programul national de investitie. Se afla in faza de avizare a proiectului tehnic. Urmeaza sa intram in licitatii”, a explicat Cristi Bagiu, presedintele Consiliului Judetean Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here