duba accident
O dubă a Poliției în care se aflau doi polițiști și un deținut s-a răsturnat luni pe DN 1 B E 577, în afara localității Merei.
Mașina M.A.I. se întorcea la Buzău de la Curtea de Apel Ploiești unde deținutul are proces. La un moment dat, din motive neelucidate încă, șoferul a scăpat dubița de sub control, mașina a derapat și s-a răsturnat în afara șoselei. Cei doi polițiști și deținutul au fost răniți, dar sunt în afara oricărui pericol.
”Astăzi, în jurul orei 11.30, pe DN 1 B E577, o autospecială M.A.I., în timp ce se afla în misiune și se deplasa din direcția Ploiești către Buzău a parăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.
Precizăm că toate persoanele aflate în autospecială sunt în afara oricărui pericol”, transmit reprezentanții IPJ printr-un comunicat de presă.
Cei doi polițiști și deținutul au fost transportați la Spitalul Județean Buzău pentru îngrijiri medicale.
Reprezentanții spitalului spun că cele trei victime prezintă leziuni minore, fiind conștiente, cooperante, stabile din punct de vedere respirator și hemo-dinamic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here