mircea-martin-dsvCand toata lumea credea ca apele din DSV Buzau incep sa se linisteasca, prin aducerea noului director de la Salaj, Mircea Martin, lucrurile incep din nou sa se miste. Potrivit unor surse din randurile medicilor veterinari, un nou director executiv urmeaza sa fie investit la conducerea Directiei Sanitar Veterinare.

“Domnul Dumitru Baiculescu a sustinut deja examenul pe post la Autoritatea Nationala, am inteles ca a si trecut acest examen, a fost facut si functionar public, in maxim 10 zile urmeaza sa fie numit pe functie. Acest lucru inseamna ca, cel mai probabil domnul Mircea Martin se va intoarce de unde a venit. Interesant este cum se va rezolva o alta problema. Din cate stim noi, potrivit legii, detasarea unui director nu poate fi intrerupta”, ne-a declarat un angajat al DSV care a preferat sa isi pastreze anonimatul.

Medicul veterinar Dumitru Baiculescu este sustinut politic de Partidul Social Democrat, unde este si membru. Dumitru Baiculescu a mai ocupat functia de director al DSVSA Buzau, insa in anul 2009 acesta a fost inlocuit de Adonis Dragnea, iar pe postul de adjunct al institutiei a fost numit Ciprian Botezatu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here