loredana2 refacut>

Curg mesajele din partea prietenilor Loredanei Geangoș, tânăra de 19 ani, care a murit duminică dimineață într-un cumplit accident de circulație. Tinerii care au cunoscut-o pe fiica viceprimarului din Ziduri sunt șocați și îngroziți de cele întâmplate cu Loredana, mai ales că mulți dintre ei vorbiseră cu ea înainte cu o zi de teribila tragedie.
”Nu pooot sa cred,sau nu vreau sa cred asa ceva. Mi-ai fost o prietena atat de buna si-mi aduc aminte de tine cu drag,de toate iesirile noastre de planurile pe care le aveai. Imi e foarte greu sa cred ca daca acum te sun nu o sa te mai aud zicand „da fa nebuno”… imi spuneai ultima data la telefon ca nu ne-am mai vazut de mult si ca tre sa mai iesim…si acum singurul drum pe care il mai putem face e drumul tau spre cimitir. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, scrie pe facebook o prietenă de-a Loredanei.
” Sincere condoleante si pareri de rau ptr o foare care sa scuturat inainte de vreme… Durerea o stimti cu toti cei care am cunoscut-o… Dumnezeu sa fie cu familia ei si sa ii intareasca pentru pirderea acesti frumoasa floare…”, ”Astazi Dumnezeu a decis ca are nevoie de inca un inger alaturi de El…desi tuturor ni se pare nedrept, pot doar sa sper ca, de acolo de unde esti, o sa ai grija de noi… Odihneste-te in pace, Loryca noastra draga!”, sunt alte mesaje scrise pe internet de prietenii tinerei decedate.

Loredana Geangoș avea 19 ani și era studentă la Brașov. Ea a murit duminică dimineață, în apropiere de casă, după ce fratele său de 21 de ani a scăpat mașina de sub control iar autoturismul s-a răsturnat în afara șoselei. Unii spun că era ceață, alții că șoseaua era udă iar tânărul ar fi fost orbit de farurile unei mașini care venea din sens opus. Cert este deocamdată că autoturismul s-a răstrnat de mai multe ori.
Părinții Loredanei și fratele ei au fost răniți, fiind transportați la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat în timp ce tânăra care a fost proiectată prin geam nu a avut nici o șansă.
Fratele fetei nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. El plecase de acasă dimineață cu gândul de a-și aduce acasă familia care participase la o nuntă.
Totul s-a transformat într-o tragedie din care familia viceprimarului din Ziduri cu greu va putea ieși. Drama oamenilor este cu atât mai mare cu cât la volanul mașinii implicate în accidentul în care tânăra a murit se afla chiar fratele ei. Băiatul, se pare, că era pasionat de viteză, însă cauzele exacte ale tragediei urmează a fi stabilite de polițiștii de la SErviciul Rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here