Carmen Ichim confirmă ceea ce Jurnalul de Buzău a scris în premieră – AICI – despre noua alianță politică între PSD și PRO România și despre faptul că fostul prefect și-a retras candidatura pentru șefia Consiliului Județean, alegând să îl sprijine pe actualul șef al CJ, Petre Emanoil Neagu. 

Într-o postare pe pagina sa de facebook, fosta șefă de la Casa Albă explică motivele pentru care a decis să renunțe la candidatură și să se alieze cu PSD, în campania electorală. 

Dragi buzoieni,
În toată cariera mea profesională, atât ca prefect al județului Buzău, dar și comisar-șef al Gărzii de Mediu am găsit înțelegere și sprijin pentru toate problemele întâmpinate în județ, la actualul președinte al Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu. A fost mereu interesat pentru binele cetățenilor din județ și mai ales, a fost preocupat pentru a implementa proiecte mari de dezvoltare a județului Buzău. Proiectele mele politice se suprapun, în mare măsură cu cele inițiate de actualul președinte al Consiliului Județean Buzău și o perturbare politică ar aduce o gravă atingere finalizării acestora. În urma discuțiilor purtate cu Petre Emanoil Neagu am căzut de acord să ne unim eforturile ca toate proiectele aflate în curs de execuție, dar și cele propuse de mine, să fie realizate, și    printr-un efort comun, să aducem echilibru pe scena politică, cu un mare impact pozitiv asupra dezvoltării durabile a județului Buzău. Lupta politică este necesară doar atunci când unul dintre actorii de pe scena politică nu urmează calea dreaptă, cea de a aduce liniște și bunăstare în comunitate. Acum, la nivelul județului Buzău, consider că avem omul potrivit, iar ajutorul meu vine să întărească această echipă de profesioniști.
Am decis în cadrul Alianței P.S.D. – Pro Buzău să-i oferim sprijin, în continuare, domnului Petre Emanoil Neagu pentru funcția de președinte, iar eu voi face echipă, împreună cu domnia sa, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean.
În continuare, voi fi alături de domnul Constantin Ionescu în cursa pentru Primăria Municipiului Buzău și de asemenea, voi sprijini toți candidații PRO România la aceste alegeri locale.” , a scris Carmen Ichim. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here